sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Aussietreffailua

Tänään suuntasimme aussietreffeille Liperiin. Mukana olivat Miimi, Unski ja Pami, Hanna ja Jatsi (Patchcoat Palmyra), Aija ja Rini (Hazelmoor Natty Napkin) sekä Hilkka, Kiri (Patchcoat Queenie) ja Wallu (Pyrzillac's Winniepooh). Susulla oli tosi nastaa ja se kulki reippasti isompien mukana. Kodalla Susu bongasi heti samiskaverin Rinin, joka sekin on eriparisilmäinen blue merle, ja tytöt hoitelivat yhdessä metsurin hommia. Kirin tuuhea häntä sen sijaan oli oiva saaliskohde, jota oli hauska vaania ja muiden kanssa oli kiva seurustella muuten vaan. Ihmisetkin Susu huomioi innolla ja kävi moikkailemassa kaikkia. Epäilimme vähän oliko reissu turhan raskas pennulle, mutta ei suinkaan. Tuntui, että pikkulikka alkoi vähän vasta päästä vauhtiin treffien lopun jo häämöttäessä, eikä se kotiin päästyämmekään simahtanut millään. Aika virtaisa touhupatteri.

Ainoa ikävä juttu oli tapaamisen lopussa sattunut välikohtaus, kun yksi koirista rähähti oikein kunnolla Susulle. Fyysisiä haavereita ei kuitenkaan päässyt käymään ja toivottavasti ei henkisiäkään. Ei Susu ainakaan tähän mennessä ole tuntunut olevan moksiskaan. Harmittaa kuitenkin, tuntuu olevan mahdoton tehtävä varjella pentua koko pentuajan. Unski-mummo ja Kiri-täti toimivat onneksi huolehtivina sairaanhoitajina, ja olivat salamana paikalla välikohtauksen jälkeen.

Oli kiva tapaaminen, kiitos kaikille! Toivottavasti Susu pääsee taas pian seurustelemaan rotutovereidensa kanssa, oli sillä niin hauskaa.

Aija otti paljon hienoja kuvia, joita löytyy Rinin blogista. Tässä vielä kaikki koirat sievässä rivissä: Jatsi, Wallu, Unski, Pami, Rini, Kiri ja Susu etualalla. Pentu ei vielä hallitse ryhmäposeerausta :)


Illan vietimme tokokurssin teoriassa eikä Susu näyttänyt saaneen mitään fobioita lenkiltä. Se nimittäin moikkaili Vilma- ja Vanja-noutajat reippaasti ja yritti vähän haastaa leikkiinkin. Rohkeasti ja itsenäisesti liikkui Nuuskulassa muutenkin. Taisi jossain välissä viimein simahtaakin johonkin nurkkaan, jo oli aikakin! Nyt on taas ralli käynnissä; eikö tuo ikinä väsy? :O

1 kommentti:

Aija kirjoitti...

Kiitoksia mukavista treffeistä meidänkin puolesta! Oli ihana nähdä taas pikku-Susua, se on niin soma!