sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Tyttöjen juttuja

Susulla ja Elli-fieldillä on ihan omat juttunsa. Elli hepuloi ja heiluttaa häntää niin että peppu meinaa lähteä irti, Susu vaanii ja räkyttää ruskeaa karjaansa. Kävimme perjantaina moikkailemassa taas Elliä ja meno oli siis yhtä hullua kuin viimeksikin. Paini, ralli ja peuhaaminen sujuvat niin ulkona kuin sisälläkin. Sisällä ehdottomasti parasta on Elli loikkii sohvalta sohvalle ja Susu vaanii -leikki, joka koettelee niin parkettilattioita, sohvanpäällysteitä kuin ihmisten korviakin. Tytöistä se on ihan huippu leikki, jota ei malttaisi lopettaa ollenkaan. Sohvalla illistelevästä Ellistä kimpaantunut Susu sisuuntui niin, että kovalla yrityksellä pomppasi sohvalle ihan itse. Siitähän vasta riemu nousi.

Ulkona tapasimme myös naapurin ystävällisen Juuso-kultaisennoutajan, joka oli Sususta pimeällä kadulla vähän epäilyttävä. Ison vaalean kanssa oli kuitenkin kiva nuuskutella ja tutustua varovaisesti.

Susu tuntuu yllättäen todella pitävän kaverini, Ellin omistajan, pikkusiskosta. Pentu viihtyy Venlan sylissä todella hyvin ja tervehtii innolla käsiä nuollen. Susu taitaa rajuna lapsena itsekin pitää vähän rajummista otteista, jotka nuoremmilla ihmisväestön edustajilla on ;)

Ei kommentteja: