keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Tulevaisuus täynnä pissaa, kakkaa...

...koirakavereita, ostoskeskuksia, busseja, bokseja, vanhuksia, lapsia ja kynsisaksia.

Toisin sanoen blogi hiljenee todennäköisesti ainakin muutamaksi päiväksi eteenpäin, koska on aika keskittää kaikki aika ja tarmo itse päätähteen. Eiköhän viimeistään viikon päästä kuitenkin nähdä. Lupaan käsi sydämellä piinata teitä ällösöpöillä pentukuvilla kyllästymiseen asti. (Vai voiko niihin edes kyllästyä...)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja juttuja olit ehtiny jo kirjotella!

Onnea vielä kerran uudesta koiralapsesta - toivottavasti yhteinen taipale lähtee hyvin käyntiin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Innolla luin blogin läpi,
teillä onkin ollut salainen (tai ainakin multa ohi menny) projekti jo pidempään meneillään!

Susu on syntynyt tasan viisi vuotta myöhemmin kuin Amor, Amor syntyi 31.12.2003 :)

Anonyymi kirjoitti...

Jee! Julkaisit blogin! :)
Kuvia siskolikasta odotellaan intopinkeinä! Toivottavasti elo lähtee hyvin käyntiin ja Mörkökin ottaa tulokkaan hyvin vastaan. Tosin, ei huolia, Hannilla meni vuosi, ennenkuin se hyväksyi Elviksen :D
Akselista se ei vielä pidä..

Hännänheilaukset sinnekin veikalta!

Anonyymi kirjoitti...

Katja, kiitos onnitteluista! Mukava yhteinen taipale on varmasti tulevaisuudessa luvassa :)

Josefiina, voi vain arvata, kuinka monesti on tehnyt mieli julkistaa koko maailmalle pikkuneidin tulo ;) On ollut varsinainen itsekuriharjoitus viime kuukaudet päällä. Onpa hassu yhteensattuma, Susu ja Amor ovat molemmat tahtoneet julavan syntymän ja ilmestyneet tähän maailmaan rakettien paukkuessa :)

sarianne, kiitos hännänheilautuksista! Teillä on taas aivan ihania uusia kuvia blogissa, toivottavasti tännekin saadaan pian yhtä sieviä näytille :) Mörkö tajuaa varmasti varsin pian, että Susu on kiva pieni tyttö, jonka kanssa voi kaiken lisäksi leikkiä ja painia.

Heidi kirjoitti...

Blogin tekstit on ahmittu ahnaasti ja tuskin maltan odottaa Susun tapaamista :) Rapsua etsiskellessä aussie oli vahvana ehdokkaana, joten on hauska seurailla millaista elo sellaisen kanssa tulee olemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kuvia tuosta pikkuneidistä näytille, meinaan pakahtua uteliaisuudesta kun en ole nähnyt siitä muita kuvia kuin noita pentukuvia :--D. Sievästä neidosta saa varmasti tosi kauniita kuvia, ainakin siun taidollas, niin näytille niitä :--DD

Sirkku kirjoitti...

Heidi, Susukin odottaa varmasti innolla teidän tapaamista! Nuusku ja Rapsu ovat oivia kavereita ja etenkin Rapsusta voisi varmaan saada painikaverin.

Lisa, nyt on kuvia!