tiistai 17. maaliskuuta 2009

Leikkiä koko elämä

Siinä se on - todiste siitä, että kääpiöt leikkivät yhdessä leluillakin. Vähän haparoiden vielä ja pelisäännöt hakusessa, mutta pari sekuntia ne roikkuvat samassa lelussa kynsin ja hampain. Vanhemmallehan se väistämisvuoro tässä pelissä siunaantuu ja Mörkö luovuttaakin vielä aarteet varsin nopsaan.

Vaan onhan niitä muitakin leikkikavereita taas Susulla piisannut. Eilisestä viikkopäivityksestä tippuikin matkasta yksi koirakokemus. Sunnuntaina Susu oli nimittäin tervulaumassa vieraana ja voi miten sillä oli hauskaa! Susua vain neljä viikkoa vanhempi Riimi-tyttö oli ihan mahtava leikkikaveri ja pikkuneidit olivat peuhanneet yhdessä melkein väsymättä. Kyllä se toinen pentu taitaa pennulle parasta seuraa olla. Susu oli tavannut myös Rita-rouvan ja parivuotiaat sisarukset Runon ja Rekon.

Tänään Topin kaksoisolento, Espanjasta kotoisin oleva Ama, oli kylässä. Leikki sujui hienosti ja Mörkökin käyttäytyi mallikelpoisesti. Ehkä Mörkökin rohkaistuu katsellessaan, miten reippaasti Susu viipottaa menemään vieraiden koirien kanssa. Vaikka melkoinen pikkupoliisihan mustiainen on; oli salamana paikalla joka tilanteessa muka niin tärkeänä. Hassu jätkänpätkä.

Taas vähän lisää yläilmoista hätäisesti räpsäistyjä nassukuvia - ei noista muita ilman avustajaa saa!


Nyt täytyy kyllä se yhteinen blogi saada, eihän näitä koiruuksia saa pidettyä erossa millään :) Samoja puuhia kun puuhastelevat.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kahden blogin päivitys on taatusti työlästä! joskus yritin pitää Hannilla ja Elviksellä omia treeniblogeja, eikä siitä mitään tullut.
Nykyään on aika harvakseltaan ollut perhosten kuulumisia meidän blogissa, mutta eipä niille mitään ihmeitä kuulukaan. Kotikoiran eloa :)

Krhm. Tuohon alempaan kirjotukseen viitaten; Aksel oli viimeksi, kun punnittiin jo 6,8 kiloinen. :D
Täytyy yrittää joku päivä sen korkeutta saada mitattua, vaikka tiedän jo nyt sen yrityksen päättyvän katastrofiin..

Anonyymi kirjoitti...

Ai täällä onkin Akselin sisko! Tosi hauskanvärinen on Susukin kyllä ja ihanan vaaleansininen tuo sen toinen silmä! :) Kasvaa varmasti tosi nätti neiti! Onkin aina hauskata edes näin kuvien välityksellä minkänäköisiä ja millaisia niistä pienistä koiranpennuista sitten oikein kasvaa isona.

Kivoja kuvia! Meilläkin Ennasta saa ilman avustajaa lähinnä kuvia, joissa sen naama on kiinni kamerassa, sillä heti jos kyykistyy, on toinen jo juossut täysiä syliin ja ihmettelemään kameraa. Tosin vanhemman koiran kanssa leikkiessä on sitten hyvä räpsiä kuvia vähän kauempaakin. ;) Sisällä tuo valo ei vaan aina tahdo oikein riittää hyviin riekkukuviin.

Sirkku kirjoitti...

sarianne, no eivät ne sitten niin samassa tahdissa kasvakaan :D Mutta Aksu onkin miehinen pikkupoika.

Tiina, minäkin ihan jännään, millainen aussie Sususta kasvaa - muuttuvatko värit, tuleeko siitä iso vain pieni, entä korvat.. Se on kyllä niin samalla raivostuttavaa ja liikuttavaa, kun pennut rientävät heti 'jee, toi kyykistyi!' -ilmeellä syliin, kun niitä yrittää kuvata niiden omalta tasolta. Taitolaji tämäkin ;)